Ο Γιάννης Συνάνης ζει τις πιο έντονες διακοπές της ζωής του – Δείτε ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιάννης Συνάνης φαίνεται να ζει το πιο έντονο καλοκαίρι της ζωής του !!!

Κι αυτό γιατί ο δημοφιλής δημοσιογράφος έχει οργώσει στην κυριολεξία δια θαλάσσης όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου ψαρεύοντας και παράλληλα κάνει συνεχώς ζωντανές συνδέσεις στα Αθηναϊκά κανάλια, ενώ εδώ στη Λέσβο έχουν έρθει και έρχονται συνεχώς γνωστοί συνάδελφοί του από την Αθήνα – Σταμάτης Μαλέλης, Κώστας Τσαρούχας, Μπάγια Αντωνοπούλου, Μάγδα Τσέγκου κ.α. – με τους οποίους περνά κατά καιρούς μέρες ξεγνοιασιάς.

Φυσικά στην παρέα του πάντα αιθέριες υπάρξεις – συνεργάτιδες και φίλες του – αφού ο Γιάννης Συνάνης έχει το “κοκαλάκι της νυχτερίδας” και έχει πιστούς φίλους και φίλες.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι η Μπάγια Αντωνοπούλου ήρθε στη Μυτιλήνη για να είναι παρούσα στα γενέθλια του Γιάννη.

Έτσι εξηγείται το γεγονός ότι σε κάθε ζωντανή σύνδεση που κάνει ο Γιάννης Συνάνης στα Αθηναϊκά κανάλια, όλοι στο σύνολό τους οι παρουσιαστές και παρουσιάστριες των εκπομπών, τον προσφωνούν με τα καλύτερα λόγια.

Δίκαια έχει κατακτήσει τόσες σημαντικές φιλίες όλα αυτά τα χρόνια από το χώρο των ΜΜΕ.

Επί προσθέτως μαθαίνουμε ότι ο Γιάννης Συνάνης επιστρέφει δριμύτερος αρχές Σεπτεμβρίου στα ΜΜΕ με πολλές εκπλήξεις.

Τηλεόραση, ραδιόφωνο, ίντερνετ και όχι μόνο, θα είναι οι επαγγελματικές του δραστηριότητες για την επερχόμενη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τι μας έχει σχεδιάσει…

Επί του παρόντος δείτε φωτό του Γιάννη Συνάνη με φίλες και φίλους του που αλιεύσαμε από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις