ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ – Θα σας πιάσει κρύος ιδρώτας αν δείτε τους λόγους για τους οποίους κατηγορείται ότι σκότωσε τα παιδιά της

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η υπόθεση με τους θανάτους των τριών παιδιών από την Πάτρα, την στιγμή που η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Οι αρχές πέρα από τους φακέλους της Μαλένας και της Ίριδας, παράλληλα προσπαθούν να διαλευκάνουν το κίνητρο της 33χρονης πίσω από την πράξη την οποία κατηγορείται.

Οι αρχές θα απαντήσουν στο ερώτημα αυτό μέσα από το προφίλ που έχουν σκιαγραφήσει για την 33χρονη κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου, τη ζωή που έκανε, αλλά και τις μαρτυρίες γνωστών και φίλων της.

Τρία είναι τα πιθανά ενδεχόμενα για τους λόγους που προέβη σε αυτή τη φρικαλέα ενέργεια:

Το πρώτο, έχει να κάνει με την εμμονή που είχε στο πρόσωπο του πρώην συζύγου της Μάνου Δασκαλάκη.

Το δεύτερο σενάριο για τα κίνητρα της 33χρονης έχει να κάνει με την ανάγκη που είχε να προσελκύει την προσοχή μέσα από τον οίκτο.

Το τρίτο σενάριο επικεντρώνεται στην περίπτωση της Τζωρτζίνας. Η 33χρονη να έπραξε αυτήν την φρικαλέα πράξη, γιατί ίσως η άτυχη 9χρονη κάτι να είχε ακούσει ή να είχε δει.

Η 18η Ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάπα που εξετάζει την υπόθεση φαίνεται διατεθειμένη να μην αφήσει κανένα σκοτεινό σημείο για να φθάσει στην απόλυτη αλήθεια.

Σχετικές δημοσιεύσεις