ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – 29χρονη παντρεμένη πήρε τα δύο ανήλικα παιδιά της και εξαφανίστηκε !!!

Στη δικαιοσύνη κατέφυγε ένας νεαρός άνδρας από τη Μυτιλήνη, του οποίου όπως ο ίδιος καταγγέλλει, η σύζυγός του μετά από ένα μικρό καυγαδάκι που είχαν πήρε τα δυο ανήλικα παιδιά τους – ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι – και εξαφανίστηκε εγκαταλείποντας τη συζυγική τους στέγη προς άγνωστη μέχρι τώρα κατεύθυνση.

Ο νεαρός άνδρας πήγε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης όπου κατήγγειλε το γεγονός και στη συνέχεια κατόπιν οδηγίας της Εισαγγελικής Αρχής πήγε στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου όπου κατήγγειλε επίσης το γεγονός.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες στην καταγγελία του αναφέρει ότι κατά καιρούς είχε μικροκαυγαδάκια για ασήμαντες αφορμές με τη σύζυγό του αλλά πάντοτε έβρισκαν λύσεις και δεν έφταναν στο χωρισμό.

Το τελευταίο καυγαδάκι δημιουργήθηκε όταν διαπίστωσε ότι η σύζυγός του είχε κάποιες ύποπτες συνομιλίες στο διαδίκτυο.

Πιστεύει μάλιστα ότι έχει καταφύγει και κρύβεται με τα παιδιά τους στο άτομο με το οποίο συνομιλούσε.

Ο νεαρός άνδρας καλεί στο τηλέφωνο τη σύζυγό του η οποία δεν το σηκώνει αλλά αφήνει να απαντά το μεγάλο τους παιδί το κοριτσάκι το οποίο πάντα σύμφωνα με τις καταγγελίες η σύζυγό του τα έχει κλεισμένα σε ένα σπίτι χωρίς να βλέπουν ούτε τον ήλιο της ημέρας αλλά ούτε και να πηγαίνει το μεγάλο τους παιδί στο σχολείο.

Ο ίδιος ζητάει από τη δικαιοσύνη να βρουν μία συμβιβαστική λύση χωρισμού για το καλό των παιδιών τους.

Πάντως σύμφωνα με κάποια στοιχεία που γνωστοποιήθηκαν στην Αστυνομία η σύζυγός του πρέπει να είχε “βοηθούς” στην εξαφάνισή της την αδελφή της η οποία κατά καιρούς κι αυτή είχε εξωσυζυγικές σχέσεις και ένα συγγενικό τους πρόσωπο, ενώ και η μικρότερη αδελφή τους είχε εγκαταλείψει κι αυτή το σύζυγό της, αφήνοντας μάλιστα σε αυτόν ένα μικρό ανήλικο αγοράκι.

Σχετικές δημοσιεύσεις