“Έριξε” το facebook o Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης…. “Ο Σαλάχ του Σκοπέλου Γέρας Λέσβου!”

Είναι γνωστή η ευαισθησία του Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη για την νεολαία των νησιών μας. Σε κάθε επίσκεψη του στα νησιά του Βορείου Αιγαίου όταν δει μικρά παιδιά με τους γονείς , παρέες μαθητών, παιδιά σε αλάνες πλησιάζει χωρίς δεύτερη σκέψη «πιάνοντας» την κουβέντα.

Είναι χαρακτηριστικό δε ότι θυμάται ονόματα παιδιών που έχει δει έστω και μια φορά, πατέρας τριών παιδιών και ο ίδιος !

Η άλλη μεγάλη αδυναμία του Περιφερειάρχη είναι ο Αθλητισμός, δύσκολά λέει όχι σε επισκέψεις και υποστήριξη αθλητικών σωματείων, δραστηριοτήτων και ότι περιλαμβάνει αθλητική δράση.

Πρόσφατα άλλωστε είχε προσκαλέσει στην Χίο τους αστέρες του 2004 και πρωτοστάτησε στο να συγκεντρωθούν χρήματα για την ανακαίνιση αθλητικών εγκαταστάσεων της «κιβωτού του κόσμου».

Χθες βράδυ βρέθηκε στην περιοχή της Γέρας για προγραμματισμένη επίσκεψη και μόλις είδε παρέα παιδιών πλησίασε…. δείχνοντας τις ικανότητές του με την «στρογγυλή θεά», λίγη ώρα μετά ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb με στοιχεία αυτοσαρκασμού την ευρηματική ανάρτηση: «Ο Σαλάχ του Σκοπελου Γέρας Λέσβου!» …για να εισπράξει αμέτρητά like και κολακευτικά σχόλια!

ΠΗΓΗ limnosreport.gr

Σχετικές δημοσιεύσεις